Wie is Dorothée


Elke dag een nieuwe beweging, elke dag een kleine verandering, elke dag een voller leven… en zo word ik steeds een fijnere versie van mezelf. Ik haal graag het uiterste uit mezelf en heb geleerd om daarin mild te zijn en me te verwonderen. Contact met mezelf en anderen is voor mij een belangrijke voedingsbron om energiek in het leven te staan.

 

Ik ben oprecht, doortastend, krachtig en energiek. Met een doel voor ogen ga ik in trainingen en coachgesprekken te werk. Ik voel haarfijn aan wat er nodig is om beweging te creëren en confronteer op een manier die uitnodigt om buiten je comfortzone te stappen. Als ik me ergens aan verbind, laat ik pas los, als het voor alle partijen rond is. Mijn kracht zit in de confrontatie. Dit helpt om de gewenste verandering te bereiken.

 

De eerste 15 jaar van mijn loopbaan heb ik in commerciële rollen gewerkt, managementposities bekleed en als Trainer gewerkt. Ruim 10 jaar heb ik in de uitzendbranche gewerkt en ik heb ook ervaring in de financiële sector.

 

In 2015 ben ik gestart als zelfstandig Coach en Trainer. Ik begeleid mensen in commerciële organisaties om een professionele of persoonlijke groei door te maken, zodat zij effectiever kunnen zijn in werk en meer geluk ervaren. Mijn persoonlijke ontwikkelproces in combinatie met mijn commerciële achtergrond zorgen ervoor dat ik goed kan aansluiten bij uiteenlopende vraagstukken van individuen en organisaties.

Plan zelf een afspraak in of neem contact op.
Neem contact op