Anneke

Ik heb Dorothée leren kennen als collega bij Manpower in 2012. Toen werden we samen verantwoordelijk  voor een nieuw op te zetten en uit te bouwen vestiging in het groene hart van de Randstad. Ik heb haar daar leren kennen als een aanpakker en een doorzetter met groot commercieel inzicht.

Dorothée is iemand die sterk is in doorvragen. Dit is haar natuurlijke kracht en ze doet dit vanuit oprechte interesse. Ze weet hierbij snel door te dringen tot de kern, zowel bij klanten als collega’s. Al gauw bespraken we niet alleen zakelijke maar ook persoonlijke zaken. Ik voelde me snel op mijn gemak bij Dorothée, vertrouwde haar volledig en kreeg respect voor haar visie. Ze drong nooit een eigen mening op, maar gaf die wel desgevraagd. Dorothée stelt kritische vragen, waardoor je als het ware gedwongen wordt om zelf met antwoorden te komen op je eigen vragen.

Toen Dorothée me vertelde dat ze naast haar baan bij Manpower ging starten met een opleiding tot coach was ik dan ook niet verbaasd. Dit is een baan die goed bij haar past omdat ze dan kan werken vanuit haar passie en haar kracht. Zij combineert een professionele aanpak met persoonlijke aandacht voor de mens.

Iedereen die worstelt met een (loopbaan)vraagstuk adviseer ik daarom Dorothée in te schakelen.

Plan een afspraak
Comments are closed.