Suzan

“Het coachtraject bij Dorothee heeft mij inzichten gegeven in mijn gedachtepatronen en wat voor invloed deze gedachten op mijn handelen en gevoel hadden. Ik was geneigd me vooral te focussen op de zaken die niet goed gingen, de dingen die ik niet goed had gedaan. Tijdens het coachtraject zijn we ingegaan op wat die gedachten precies waren, waar ze vandaan kwamen en wat ik anders zou willen. Gaandeweg het traject ben ik me bewust geworden van het feit wat mijn invloed is op mijn gedachten en daarmee mijn handelen en gevoel hierbij. Ik heb geleerd dat ik goed ben zoals ik ben.

Dorothee is erg creatief in de verschillende opdrachten die ze aanreikt. Soms dacht ik vooraf aan een opdracht: “waarom doen we dit?”, “waar gaan we naar toe?”. Elke keer, vaak aan het eind van de opdracht, kwamen we weer op een punt waarbij voor mij iets duidelijker en helderder werd. Doordat Dorothee de juiste vragen stelde, alle focus op mij had en vooral niets zelf invulde, ben ik een grote stap verder gekomen.

Dit coachtraject heeft veel invloed gehad op mijn dagelijks werk: ik heb vooral meer plezier in mijn werk en ik haal meer voldoening uit mijn werk.”

Plan een afspraak
Comments are closed.